Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Δεν ήταν απλώς “ένας γάμος που έγινε στη Φανερωμένη”!



Ο γαμπρός, σκηνοθέτης γαρ, με “απλά υλικά” έφτιαξε ένα σκηνικό ονειρεμένο εκεί στη Φανερωμένη. Η γαμήλια δεξίωση, το κέτερινγκ της οποίας ετοίμασε το “ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ”, έλαβε χώρα στο “ΚΑΦΕ ΠΑΡ ΕΤΣΙ” και εξελίχθηκε ωραιότατα σε τρικούβερτο γλέντι ως τις πρωινές ώρες.
Το ερωτευμένο ζευγάρι, με φόντο το ηλιοβασίλεμα στη Φανερωμένη. Η Όλγα Κυπριώτου έχει παλιούς δεσμούς με το Σίγρι, αφού πέρασε πολλά εφηβικά καλοκαίρια εδώ και δούλεψε. Ύστερα ήρθε το μόντελινγκ, ο τίτλος της Β’ Σταρ Ελλάς και Μις Τουρισμός 2004, ενώ την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μiss International, στο Πεκίνο, όπου έλαβε την 2η θέση, κερδίζοντας επίσης τον τίτλο της Μις Φωτογένεια. Την βλέπουμε σε πολλές διαφημίσεις, παρουσιάσεις μόδας, φωτογραφίσεις, σώου κλπ. Ο Παναγιώτης Καραμήτσος είναι σκηνοθέτης - παραγωγός, ιδρυτικό μέλος της MachineOff. Από το 1995 μέχρι σήμερα, έχει σκηνοθετήσει διαφημιστικά σποτ, corporate videos, video clips, θεατρικές παραστάσεις, καθώς και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, κάποιες από τις οποίες έχουν αποσπάσει βραβεία σκηνοθεσίας από ποικίλα φεστιβάλ κινηματογράφου.

Ασφαλώς, πρόκειται για την κορύφωση του φετεινού καλοκαιριού: ο Νώντας μεταφέρει την ευτυχή νύφη στο couler local όχημα και χτυπά το κουδούνι!


Τελικά, είναι πολύ ωραίο αυτό το “γκλάμορους”! Είναι γοητευτικός ο κόσμος της μόδας και των καλλίγραμμων μοντέλων! Κι αυτό, το Σίγρι είχε την ευκαιρία να το ζήσει, στην πιο ευτυχισμένη - ίσως - εκδοχή αυτού του μαγικού κόσμου: γάμος ανθρώπων της showbiz στο Σίγρι! Και μάλιστα, κατακαλόκαιρο, στη Φανερωμένη: ουάου, θα’χουμε να συζητάμε!Έτσι, λοιπόν! Ο φετεινός Αύγουστος έφερε στο Σίγρι μερικά από τα ωραιότερα και πλέον επώνυμα μοντέλα του εγχώριου μόντελινγκ και γέμισε την παραλία της Φανερωμένης με σκηνές και χαρά και την πλατεία του χωριού με χαρούμενες φωνές και γέλια. Αμέσως άρχισαν οι προετοιμασίες: να φτιαχτεί ο χώρος, να κανονιστεί ο μπουφές και όλες οι λεπτομέρειες, κι αυτός ο ταπεινός χώρος της Φανερωμένης να γεμίσει λάμψη. Όλα έγιναν όπως έπρεπε: ο γαμπρός φορούσε φράκο - αλλά αμάνικο και με σανδάλια, η νύφη ήρθε με αυτοκίνητο - αλλά τι αυτοκίνητο!!!, τα στέφανα ήταν πανέμορφα - αλλά με ξύλα της θάλασσας, και οι θεατές του μυστηρίου ήταν απέναντι, με τα μαγιώ τους!Φωτογραφίες, δημοσιεύσεις σε περιοδικά, ένα ζευγάρι που δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου... Την επόμενη, ο ένας ρωτούσε τον άλλο: “Πήγες στο γάμο; Τι έγινε;”...Το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού του 2008 έμεινε στην ιστορία και μακάρι κι άλλοι σελέμπριτις να ανακαλύψουν τη Φανερωμένη για τα μυστήριά τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια: