Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Στο παλιό νταμάρι, εκεί που ήταν να γίνει γήπεδο ποδοσφαίρου (και, δυστυχώς, μάλλον δεν θα γίνει ποτέ...), σήμερα έχει γίνει μια καινούρια χωματερή!

Kάποτε, στον χώρο αυτό, γινόταν οι προπονήσεις του Αθλητικού Μορφωτικού Ομίλου Σιγρίου, της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού μας. Σήμερα, η ομάδα δεν υπάρχει και δεν συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα, ο δε “προπονητικός χώρος” έχει τώρα γίνει χωματερή!
Το παλιό νταμάρι είχε ενταχθεί στο περιβόητο πρόγραμμα του Δήμου για τη δημιουργία αθλητικών χώρων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, με την προοπτική να φτιαχτεί εκεί το Δημοτικό Στάδιο Σιγρίου. Το πρόγραμμα αυτό ναυάγησε “μετά πολλών επαίνων” και εκεί που θα φτιαχνόταν το Στάδιο, σιγά-σιγά φτιάχτηκε μια καινούρια χωματερή! Στην αλάνα που κάποτε προπονούνταν οι νέοι του Σιγρίου, σήμερα έχουν ριχτεί όλα τα κλαδιά από τα κλαδέματα που έκανε ο Δήμος (!!!), έχουν ριχτεί μπάζα και κάποιες παλιές ηλεκτρικές συσκευές καθώς και άλλα σκουπίδια.
Επειδή το νταμάρι μπορεί (και πρέπει) να ξαναγίνει χώρος άθλησης, καλό είναι να σταματήσει να είναι χωματερή και τα μπάζα να μαζευτούν αμέσως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: