Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΕΙΔΗΣΙΣ: Αναμένεται κατάπλους Ε/Γ-Ο/Γ "Ταξιάρχης" εις λιμένα Σιγρίου τας προσεχείς ημέρας δι' εκτέλεσιν δρομολογίου εκ Λαυρίου προς Καβάλαν

Με την καραμπόλα που γίνεται, με την ανάληψη από μέρους του πλοίου "Ταξιάρχης" των γραμμών που εκτελούσε το πλοίο "Θεόφιλος", το οποίο θα παραμείνει για 15 μέρες εκτός λειτουργίας για την ετήσια επισκευή του, ξαφνικά και για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, το ΣΙΓΡΙ μπαίνει και πάλι στον ακτοπλοϊκό χάρτη του Αιγαίου!
Συγκεκριμένα, επαναλαμβάνονται τα εβδομαδιαία δρομολόγια του Ε/Γ-ο/Γ "Ταξιάρχης" από το λιμάνι του Λαυρίου για το Σίγρι, με προορισμό Άγιο Ευστράτιο - Μύρινα Λήμνου - Καβάλα και επιστροφή.
Φυσικά, για τον προγραμματισμό αυτό δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, πουθενά και από κανέναν, γεγονός που αποδεικνύει πως τέτοια σοβαρά θέματα εξακολουθούν να γίνονται "στο γόνατο", αντί να υπάρχει προγραμματισμός σε βάθος χρόνου, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα στον επιβάτη να επιλέγει το δρομολόγιό του όχι την προηγούμενη ημέρα, αλλά πολύ καιρό πριν. Έτσι, σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, ως το απόγευμα, με εξαίρεση το Λιμεναρχείο, ΚΑΝΕΙΣ στην δυτική Λέσβο (ακόμη και αυτοί που έπρεπε!!!) δεν ήξερε τα ακριβή δρομολόγια του πλοίου! Κι εμείς, μόλις τα μάθουμε, θα σας τα μεταφέρουμε. Ως τότε, τηλεφωνήστε στο Λιμεναρχείο ή στα πρακτορεία της ΝΕΛ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ λένε πως το δρομολόγιο θα κρατήσει τρεις εβδομάδες, δηλαδή έξι αφιξοαναχωρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: