Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Το http://sigrion.blogspot.com και οι αναγνώστες του

Το blog αυτό δημιουργήθηκε για το Σίγρι και τους ανθρώπους του, αυτούς που γεννήθηκαν στο Σίγρι, αυτούς που κατοικούν στο Σίγρι, αυτούς που μένουν ή έμειναν στο Σίγρι, αυτούς που κατάγονται από το Σίγρι, αυτούς που επισκέφτηκαν έστω και μία φορά το Σίγρι αλλά και αυτούς που θα ήθελαν να το επισκεφτούν - δημιουργήθηκε, λοιπόν, για όλους αυτούς που αγαπούν το Σίγρι.
Κατά κύριο λόγο δημοσιεύονται τα κείμενα και οι φωτογραφίες της εφημερίδας "Σίγρι Σήμερα", αλλά όχι μόνο, καθώς συχνά η επικαιρότητα απαιτεί να υπάρχει άμεση ενημέρωση για διάφορα θέματα που "τρέχουν" και αφορούν στο χωριό μας.
Υπάρχουν, όμως, κι άλλα, τα οποία ο υπεύθυνος του blog δεν τα γνωρίζει, δεν πέφτουν στην αντίληψή του ή τα βλέπει αλλιώς.
Εσείς, λοιπόν, οι αναγνώστες επεμβαίνοντας μπορείτε να διορθώσετε, να προσθέσετε, να αφαιρέσετε και να πολλαπλασιάσετε - αναλόγως τι χρειάζεται να γίνει!
Γράψτε τα σχόλιά σας σε κάθε κείμενο που δημοσιεύεται και γίνετε αναγνώστης - αυτή, άλλωστε είναι και η δύναμη των blogs, αυτό θα κάνει και το δικό μας blog πιο δυνατό και πιο αποτελεσματικό, όποτε αυτό χρειαστεί!
Γιατί, το Σίγρι έχει ανάγκη τη συνδρομή του καθενός - όπου μπορεί ο καθένας, ό,τι μπορεί ο καθένας. Στον τομέα του. Με τις δυνάμεις που έχει. Κι αυτές οι δυνάμεις, αν συνυπολογιστούν, κάνουν ένα μεγάλο ποτάμι που μπορεί να φτάσει στο στόχο του.
Κι ο στόχος μας είναι το Σίγρι που αγαπάμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: