Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ο Τάσος και η Γκόλφω ζουν τον απαγορευμένο τους έρωτα κάπου εδώ, στο Σίγρι!


Για ανήμερα του Πάσχα προγραμμάτισε η θεατρική ομάδα “Θάλασσα” του Πολιτιστικού Ομίλου Σιγρίου “Θεοφάνης Σιγριανής”την μεγάλη πρεμιέρα του νέου της έργου που θα παρουσιάσει στο κοινό του Σιγρίου!
Πρόκειται για το κλασικό ερωτικό δράμα “Γκόλφω”, ένα έργο που αγαπήθηκε όσο κανένα και παίχτηκε χιλιάδες φορές σ’ ολόκληρη την Ελλάδα από θιάσους και μπουλούκια.
Μόνο που... τούτη η “Γκόλφω” είναι λίγο διαφορετική! Η ιστορία, βεβαίως, είναι η ίδια, με τον Τάσο και την Γκόλφω να ζουν τον απαγορευμένο τους έρωτα, τον Κίτσο να δίνει τα πλούτη του για την Γκόλφω, τον Βλάση να δολοπλοκεί, τη Σταυρούλα να θέλει να παντρευτεί εκείνη τον Τάσο, αλλά... τι δουλειά έχει ένας Λόρδος στην ιστορία αυτή; Και πώς, εκεί στα ξαφνικά ο νέγρος πουλάει παράνομα σι ντι; Πού γύριζε τόσα χρόνια ο χαμένος αγαπητικός της βοσκοπούλας; Με ποιο τρόπο θα αυτοκρονήσει η Γκόλφω;
Πρόκειται, λοιπόν, για μια “Γκόλφω” κάπως πειραγμένη, που εκτός από συγκίνηση θα προσφέρει και γέλιο στους θεατές. Η Θ.Ο. “Θάλασσα” προσέγγισε με αγάπη το κείμενο όπως το διασκεύασε ο Κ. Σπυρόπουλος και με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουν την δεύτερή τους δουλειά, μετά την περυσινή επιτυχία “Θα τα κάνουμε Θάλασσα!”. Τον ρόλο της Γκόλφως έχει η Μαριάνα Ράλλη και Τάσος ο Κωστής Τσιπούρας. Στους άλλους ρόλους, Βλάσης ο Αντώνης Τσίκνας, Σταυρούλα η Αγγελική Τσιπούρα, Ζήσης ο Παναγιώτης Καϊμης, Κίτσος ο Μανώλης Παναγιωτάρας, Νέγρος ο Αντώνης Μολιός, Αγαπητικός ο Ντέμος Χσβινιασβίλι, Λόρδος ο Δημήτρης Ζενιέρης και Αστέρω η Γιώτα Τσίκνα. Την γενική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Αντώνης Χιώτης.
Μετά τις προγραμματισμένες παραστάσεις για το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα και την Λαμπροδευτέρα το μεσημέρι και το βράδυ, παραστάσεις θα έχουμε κάθε ολόφεγγο...

1 σχόλιο:

sigriadonis είπε...

Κλείστε θέσεις για Σίγρι το Πάσχα, όσο είναι νωρίς! Η παράσταση είναι μια ευχάριστη έκπληξη!