Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Το Σίγρι ήταν το τυχερό...

Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (Ο.Λ.Σ.Α.) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σήμερα Κυριακή (20/2/2011) στο πλοίο της ΝΕΛ "EUROPEAN EXPRESS", στη γνωστή θέση, στο λιμάνι του Πειραιά.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή! Παραβρέθηκαν περισσότερα από 2.000 άτομα, από τους Λεσβιακούς Συλλόγους της Αττικής και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό.
Για πρώτη φορά, παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του νέου Συλλόγου των Απανταχού Σιγριανών "Το Σίγρι", που εδρεύει στον Πειραιά. Η Θεοδοσία Ψωμαδάκη (Πρόεδρος), η Αγλαϊα Χατζάκη (Αντιπρόεδρος) και η Δόμνα Δωροθέου (η εκλεγμένη εκπρόσωπος του Συλλόγου στην ΟΛΣΑ) είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους εκπροσώπους των άλλων συντοπίτικων σωματείων, να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα της ιδιαίτερης πατρίδας.
Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της ΟΛΣΑ Χρ. Τσακιρέλλης καλωσόρισε το νέο Σωματείο του Σιγρίου στη μεγάλη οικογένεια της ΟΛΣΑ και στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας. Ακολούθησε η κλήρωση του δώρου (καθώς η πίτα... ήταν αδύνατο να αναδείξει νικητή!) και η τύχη έφερε να είναι το Σίγρι το τυχερό χωριό! Κέρδισε - μέσα σε καταιγισμό χειροκροτημάτων! - μια τρίτομη εγκυκλοπαίδεια.
'Ετσι, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η συνεργασία και συμπόρευση του Συλλόγου των Σιγριανών με την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, μια συνεργασία που μπορεί να λειτουργήσει για το καλό και μόνο για το καλό.
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: