Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Συσκεψη για Δυτικά...

Μαραθώνια συνεδρίαση για τα ζητήματα του τεως Δήμου Ερεσού-Αντίσσης έλαβε χώρα την Τρίτη 15 Μαρτίου 2011, στο γραφείο του Δημάρχου Λέσβου Δ. Βουνάτσου, παρουσία πολλών Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Κοινοτήτων. Πέραν του Δημάρχου, λοιπόν, παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Απόστολος Πατέστος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Βατός, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Κουνιαρέλλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Σωτήριος Μαρινάτος, ο Αντιδήμαρχος Ερεσού-Αντίσσης Απόστολος Αθανασιάδης καθώς και οι Πρόεδροι των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Ερεσού Ανδρέας Αντωνακόπουλος, Άντισσας Κυριάκος Καραμιχάλης, Μεσοτόπου Γρηγόρης Βραχνός, Σιγρίου Παύλος Τσίκνας, Πτερούντας Κώστας Χασάπης, Βατούσας Άβελ Σπανέλλης καιτο μέλος του συμβουλίου Ερεσού Στέλιος Δουγαλέρης.

Αντικείμενο της σύσκεψης αυτής ήταν η αντιμετώπιση των σημαντικών εκκρεμούντων από μακρού χρόνου προβλημάτων των ως άνω Κοινοτήτων του τέως Δήμου Ερεσού-Αντίσσης, για τα περισσότερα από τα οποία δρομολογούνται θετικές εξελίξεις, ορισμένα όμως παραπέμφθηκαν στους αρμόδιους θεματικούς Αντιδημάρχους προς μελέτη και παρουσίαση σχετικών προτάσεων επίλυσής τους.

Με ανυπομονησία περιμένουμε τα θετικά αποτελέσματα αυτής της τόσο σημαντικής σύσκεψης, καθώς τα προβλήματα της Δυτικής Λέσβου είναι πολλά και τα βασικά αιτήματα αφορούν στα μεγάλα έργα για την ανάπτυξη της Λέσβου: Λιμάνι Σιγρίου, Δρόμος Καλλονής-Σιγρίου, καθώς και η ακτοπλοϊκή σύμδεση με την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: