Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Κουνιαρέλλης στο Σίγρι

Χρειάστηκε να συμπληρωθούν πέντε μήνες για να έχουμε επίσκεψη θεματικού Αντιδημάρχου στο Σίγρι!
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Κουνιαρέλλης, έφτασε λίγες ώρες μετά την εθελοντική καθαριότητα που έγινε στο χωριό μας (Κυριακή, 29 Μαϊου 2011) και είχε συνεργασία με τον Δημοτικό Σύμβουλο Απόστολο Αθανασιάδη ενόψει και της συζήτησης του πρώτου Προϋπολογισμού του Δήμου Λέσβου που θα γίνει λίαν προσεχώς. Μεταξύ των θεμάτων ήταν, βέβαια, η καθαριότητα και η αποκομιδή των σκουπιδιών, αλλά και το ξενοδοχείο "Νησιώπη", το οποίο είχε ενταχθεί στον "Θησέα" πριν από αρκετά χρεόνια αλλά ουδέν συνέβη.
Ο Αντιδήμαρχος, ο οποίος έχει και συμπεθεριό στο χωριό μας, στον λίγο χρόνο που παμέμεινε στο Σίγρι (μετά από την επίσκεψή του και σε άλλα χωριά της Δυτικής Λέσβου - θα ακολουθούσε η Ερεσός), είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με κατοίκους του χωριού, οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους, ότι ο Δήμος Λέσβου δεν έχει φτάσει ακόμα εδώ.
Ας ελπίσουμε ότι η επίσκεψη αυτή θα αποβεί χρήσιμη για το χωριό μας και το ζήτημα της καθαριότητας θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Ωστόσο, δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε εδώ ότι έχουν περάσει πέντε μήνες, δηλαδή 150 μέρες, και δεν έχει επισκεφτεί τα μέρη μας ο Δήμαρχος ή άλλος θεματικός Αντιδήμαρχος, ή οι της Αντιπολίτευσης - και δεν εννοούμε την "εθιμοτυπική" επίσκεψη για την κοπή της βασιλόπιτας του Μουσείου, αλλά για μια επίσκεψη όπου θα αναζητηθούν λύσεις για τα (πολλά) προβλήματα του χωριού, με προεξάρχον αυτό του Βιολογικού Καθαρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: