Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τι ώρα είναι, τι μέρα είναι και ποια χρονιά;...

Πήρε σειρά…
Ο Νίκος Σηφουνάκης, ύστερα από ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ανακοίνωσε χθες ότι απεστάλη προς δημοσίευση η διακήρυξη της επανάληψης του διαγωνισμού του έργου «Οδικός Άξονας Καλλονής - Σιγρίου Λέσβου» στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίστηκε η 27η Μαρτίου 2012, κι όπως δήλωσε ότι πιστεύει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, «αυτήν τη φορά θα ξεπερασθούν οι αντιξοότητες του προηγούμενου διαγωνισμού, ώστε να προχωρήσει η ανακήρυξη αναδόχου του έργου χωρίς άλλη καθυστέρηση, για να υλοποιηθεί το τόσο σημαντικό έργο για τη Λέσβο».
Συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

Πήρε σειρά… (2)

Όμως, σειρά παίρνει ακόμη ένα έργο, αυτό του λιμένα Σιγρίου, για το οποίο εδώ και λίγες μέρες, με την ολοκλήρωση όλων των εγκρίσεων των μελετών του απ’ το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, η «Εγνατία Α.Ε.» ετοιμάζει τα τεύχη δημοπράτησης προκειμένου να υποβληθεί ο τελικός φάκελος προς ένταξη.
Εννοείται πως όσο πιο γρήγορα προχωρήσει η διαδικασία ένταξης, τόσο καλύτερα για το Σίγρι, που κουράστηκε να περιμένει τα δύο μεγάλα έργα που δικαιούται.
ΜΑΡ.ΠΛ. (εφημερίδα "Εμπρός")

Δεν υπάρχουν σχόλια: